Rinoplastie etnică în Istanbul: Ghidul pentru nas în Turcia în 2024

O operație etnică la nas este o intervenție chirurgicală axată pe obținerea unor trăsături faciale naturale și armonioase pentru pacienții din întreaga lume, fără a-și pierde trăsăturile etnice. În timpul chirurgiei plastice etnice, mă concentrez întotdeauna pe oferirea pacienților mei a unei schimbări adecvate care îi va face fericiți și nu atât de diferiți.

Chirurgia nasului etnic este cu siguranță diferită de alte tipuri de operații în atât de multe feluri. Acest tip de operație necesită experiențe și îngrijiri chirurgicale specifice. Deoarece, orice schimbare deplasată, din păcate, ar face persoana să arate diferit într-un mod nu foarte bun.

Ce este rinoplastia etnică?

Rinoplastia etnică este o intervenție chirurgicală unică de rinoplastie efectuată pentru persoane din diferite regiuni geografice și cu aspect etnic diferit. Rinoplastia etnică urmărește să ofere un aspect estetic prin păstrarea caracteristicilor etnice și a frumuseții naturale a pacientului. Scopul principal al acestei intervenții chirurgicale este de a obține un aspect mai estetic compatibil cu identitatea culturală și etnică a persoanei. Această intervenție chirurgicală oferă planuri de tratament potrivite pentru structurile faciale unice și așteptările estetice ale persoanelor din toate mediile etnice.

În țara mea, este un termen folosit pentru persoanele cu o structură antropoetică diferită de etnia turcă. Structurile anatomice ale persoanelor cu caracteristici etnice diferite și nevoile lor estetice nu pot fi aceleași. Tipurile de candidați la rinoplastia etnică sunt în principal rinoplastia afro-americană (Black nose job) și rinoplastia asiatică. În plus, aceste rinoplastii etnice din Turcia includ și alte regiuni din întreaga lume, cum ar fi Orientul Mijlociu, India și originea hispanică, diferă de operațiile de nas ale persoanelor occidentale. În funcție de caracteristicile etnice, anatomia și obiectivele estetice sunt diferite la nivel mondial. De exemplu, nasurile din Europa de Vest (nasul caucazian) necesită de obicei o intervenție chirurgicală de reducere și de corectare a proeminențelor de pe podul nasului (osul Nasel). Pe de altă parte, pentru afro-americani („Black people nose job”) și unele structuri nazale asiatice sunt preferate metodele chirurgicale de augmentare, cum ar fi creșterea proiecției și umplerea depresiunilor osului nazal.

Singura diferență dintre structura nasului caucazian și alte părți ale lumii menționate mai sus nu este doar în înălțimea cartilajului și a osului nazal. În același timp, grosimea și elasticitatea pielii nu sunt aceleași, astfel încât nu ar fi indicat să le abordăm pe toate cu aceeași filosofie a rinoplastiei.

Revision African American Nose Job + Alar Base Reduction
Revizuirea rinoplastiei afro-americane

Ce este rinoplastia afro-americană?

Persoanele care au strămoși africani au, de obicei, un nas turtit și depărtat datorită trăsăturilor lor etnice. Principalul motiv pentru aspectul plat al acestei persoane este o proiecție scurtă (distanța dintre vârful nasului și față). În plus, baza nasului pare destul de largă atunci când este privită din partea opusă. În nasul persoanelor de origine africană, există adesea o depresiune în zona podului nasului și a rădăcinii (radix). La majoritatea acestor pacienți, se aplică umplerea rădăcinii nazale și a dorsului nazal cu cartilaj costal și creșterea proiecției. În plus, alarplastia, pe care noi o numim alarplastie, este o tehnică care se aplică frecvent la acești pacienți. Caracteristica tipică a acestor pacienți este o piele groasă a vârfului nazal și a dorsului nazal.

Closed African American Nose Job
Rinoplastie afro-americană închisă 2 săptămâni mai târziu

Ce este rinoplastia asiatică?

Numim nas asiatic structura tipică a nasului persoanelor care provin de obicei din țările din Asia de Est și de Sud-Est. În funcție de aceste trăsături etnice, ei au adesea un vârf nazal larg și o scurtare a distanței dintre vârful nasului și față, ceea ce numim proiecție nazală. Cu toate acestea, la acest grup de pacienți, proiecția nu este adesea la fel de aplatizată ca nasul persoanelor de culoare. Acești pacienți pot fi adesea operați cu metode de rinoplastie închisă. La acești pacienți, este posibil să se obțină aspectul dorit prin rafinarea vârfului nasului cu grefe de cartilaj capilar și prin reducerea nărilor cu operații de reducere a bazei alare. Nasurile asiatice au de obicei o piele relativ mai subțire în comparație cu pacienții de origine africană.

Asian Nose Job
Rinoplastie asiatică rezultate timpurii înainte/după

Cum pot găsi cel mai bun chirurg pentru rinoplastie etnică și cele mai bune rezultate?

Iată pașii care trebuie urmați pentru a găsi cel mai bun chirurg pentru operația de rinoplastie etnică:

1. Cercetarea spitalului și a chirurgului:

În primul rând, Trebuie să vă consultați cu medicul care experiențe bune la chirurgia nasului. Vizitați site-ul web al chirurgului și conturile de social media care vă interesează. Examinați fotografiile înainte și după, videoclipurile și comentariile pacienților chirurgilor de pe aceste platforme.

2. Expertiza și experiența:

Concentrați-vă pe expertiza și experiența chirurgului în chirurgia nasului etnic. Vă rugăm să acordați o atenție deosebită operațiilor anterioare ale chirurgului pe pacienți cu structuri nazale similare cu ale dumneavoastră și rezultatelor acestora.

3. Selectarea și compararea chirurgilor:

Urmăriți 2 sau 3 chirurgi și comparați tehnicile, condițiile spitalicești și rezultatele pacienților.

4. Programați o consultație:

Consultații online cu chirurgii aleși de dumneavoastră. Exprimați-vă clar așteptările, întrebările și preocupările în cadrul acestor întâlniri.

5. Certificare și acreditare:

Asigurați-vă că chirurgul pe care îl alegeți are certificare board și certificate internaționale în domeniul relevant.

Urmând acești pași, puteți găsi cel mai potrivit chirurg de rinoplastie etnică pentru nevoile și așteptările dumneavoastră. Nu uitați, alegerea chirurgului este o decizie personală, iar nevoile fiecărui pacient sunt diferite. Prin urmare, un proces cuprinzător de cercetare și evaluare este esențial.

Ce este rinoplastia caucaziană?

Rinoplastia caucaziană este o metodă de rinoplastie aplicată de obicei nasurilor persoanelor de rasă occidentală și europeană. La acestea, intervenția chirurgicală este de obicei planificată pentru a reduce înălțimea dorsului nazal, a corecta asimetria și a reduce proiecția nazală. În timp ce o intervenție chirurgicală de reducere este în general planificată pentru nasurile occidentale, în rinoplastia etnică se efectuează unele tehnici de augmentare. Rinoplastia etnică urmărește adesea să crească proiecția și să ridice rădăcina nazală pentru a reduce planeitatea nazală.

Este sigură o operație de rinoplastie etnică în Istanbul/Turcia?

Orice intervenție chirurgicală sau operație medicală are riscurile sale. Dar, asta nu înseamnă că ar trebui să vă faceți mai multe griji cu privire la o operație de nas etnică decât cu privire la o rinoplastie normală obișnuită. Cu chirurgul potrivit, puteți obține rezultate foarte bune fără nicio grijă.

Operațiile de chirurgie etnică a nasului în Istanbul, Turcia, nu sunt motive de îngrijorare și sunt destul de sigure.

Ce ar trebui să fac dacă vreau să fac o rinoplastie etnică (operație la nas) în Istanbul, Turcia?

„Mi-e frică să fac o rinoplastie etnică (operație la nas) și să-mi pierd originea etnică”

„Nu vreau să arăt ca un ciudat”.

„Nu vreau o formă de nas caucaziană”.

„Nu vreau să îmi pierd trăsăturile etnice”.

Dacă ați avut vreodată temeri similare gândindu-vă la orice tip de operație de rinoplastie etnică (operație la nas) în Istanbul, Turcia, voi încerca să vă explic toate detaliile și să vă răspund la toate întrebările. Nu uitați că ne puteți scrie oricând pe WhatsApp sau ne puteți trimite un e-mail dacă aveți întrebări suplimentare.

Obținerea unei operații etnice a nasului în Istanbul, Turcia poate fi înfricoșătoare, dar eu și echipa mea suntem aici pentru a vă ajuta pe tot parcursul procesului. Tot ce trebuie să faceți este să urmați acești pași simpli de mai jos.

  1. Trimiteți-ne un e-mail sau un mesaj prin WhatsApp, astfel încât echipa mea să poată programa o consultație pentru dvs.
  2. La consultația video, vom discuta despre operația dvs. într-un mod general, uitându-ne la fotografiile dvs. pentru a vă oferi o idee despre ceea ce trebuie făcut.
  3. Echipa mea va stabili data operației pentru dumneavoastră, în funcție de timpul dumneavoastră liber.
  4. Ar trebui să ajungeți în Istanbul/Turcia cu cel puțin 1 zi înainte de operație, astfel încât echipa mea să vă poată organiza analizele de sânge înainte de operație, vom avea o consultație față în față în clinica mea, vom face simulări 3D și vom decide asupra planului final al operației.
Dr. SU Clinic
Prof. Dr. Seckin Ulusoy Clinica este în QuasarTower Șișli / TURCIA

Informații generale despre operațiile mele de rinoplastie etnică

În medie, durata unei operații de nas turcești este de aproximativ 3 ore, dar, desigur, variază tot timpul în funcție de fiecare pacient și de ceea ce trebuie făcut. Toate operațiile mele de nas etnic le fac sub anestezie generală, astfel încât nu veți simți nimic și, după operație, nu veți avea niciun fel de durere.

Pacienții mei trebuie să rămână în spital o singură noapte, și aceasta este noaptea operației. A doua zi îi externăm și îi ducem la locuința lor după ce le dăm toate medicamentele pe care le vor folosi.

Pacienții trebuie să doarmă pe spate pentru a evita orice traumă la nivelul nasului. După operație, pacienții pot face duș fără probleme, dar trebuie să încercați să nu vă udați ghipsul.

După externarea din spital, echipa mea va organiza primul control la 2 zile după operație în clinica mea. Voi face primul control pentru a mă asigura că totul decurge conform planului.

Apoi, la 5 zile după operație, vă voi vedea încă o dată în clinica mea pentru a vă scoate ghipsul și veți putea să vă întoarceți acasă oricând doriți.


“Pacienții sunt cei care trăiesc cu nasul lor după operație, iar rezultatele ar trebui să fie planificate în funcție de fericirea și satisfacția pacienților.”
– Dr. Seckin Ulusoy


Cât de mult se schimbă nasul după o operație de rinoplastie etnică a nasului?

Depinde pe deplin de dorința pacientului. În cadrul consultației noastre față în față din clinica mea, vă ascult dorințele și ideile privind intervenția chirurgicală și vă arăt ce se poate realiza cu ajutorul unor simulări fotografice profesionale de studio. Apoi, convenim asupra unui plan final de urmat pentru operația dumneavoastră.

Pentru mai multe rezultate, consultați pagina mea de Instagram.

 

Ethnic Rhinoplasty (Nose Job) results by Dr. Seckin Ulusoy
Rezultatele rinoplastiei etnice (operație la nas) de către Dr. Seckin Ulusoy

Cât costă o rinoplastie etnică (operație la nas) în Istanbul, Turcia?

Dacă vă întrebați care este costul rinoplastiei etnice în Turcia, acesta diferă cu siguranță de la un pacient la altul. Fie că este vorba de prima operație primară sau de o revizuire, cu cât timp în urmă a fost efectuată operația primară etc.

În clinica noastră, prețurile primare încep de la 4 000 $, dar depind de anatomie și dacă este nevoie de utilizarea cartilajului etc. 6000 $ sau mai mult. Echipa mea va aranja și vă va ajuta cu mai multe informații despre costuri odată ce ne contactați.

De asemenea, putem aranja cazarea și transportul pentru dvs. cu pachetele noastre all-inclusive.

Contează spitalul pentru operația mea de rinoplastie etnică?

Da, spitalele de chirurgie și operație contează atunci când vine vorba de rezultate. Noi ne facem operațiile în unul dintre cele mai bune spitale din Istanbul. Acıbadem Maslak Hospital, și Estetik İnternational, care se află la un nivel foarte înalt când vine vorba de spitale din Istanbul, Turcia și Europa.

Echipa de anestezie este foarte profesionistă, talentată și întotdeauna un medic anestezist este prezent în timpul operației. Personalul medical este, de asemenea, de top și oferă pacienților noștri cea mai bună îngrijire în timpul șederii lor acolo.

Prof. Dr. Seckin Ulusoy's operation hospital in Istanbul, Turkey
Spitalul nostru de chirurgie Acıbadem Maslak Hospital

Faceți clic aici pentru a citi mai multe despre procesul nostru înainte, după și în timpul operației de rinoplastie.

Întrebări frecvente (FAQ):

Ce este operația de nas etnic?

Nasul etnic este un tip specializat de rinoplastie (estetica nasului) aplicat persoanelor cu caracteristici rasiale diferite. Deoarece structura nazală și nevoile estetice ale persoanelor originare din diferite continente ale lumii sunt diferite, tehnicile chirurgicale aplicate diferă și ele.

Cât costă rinoplastia etnică în Turcia?

Prețul operațiilor de rinoplastie etnică este determinat în funcție de procedura care urmează să fie efectuată. Deoarece marea majoritate a operațiilor de rinoplastie etnică utilizează cartilajul coastelor și necesită o procedură de alarplastie, se recomandă un preț mai mare în comparație cu nasurile occidentale. Prețul mediu în Turcia este între 3500 și 6500 euro. ,

Care este cel mai bun chirurg de rinoplastie etnică din Turcia?

Există mulți chirurgi în Istanbul care sunt interesați de chirurgia nasului etnic. Unul dintre numele proeminente în acest domeniu este Prof. Dr. Seçkin Ulusoy. Medicul are un cabinet de rinoplastie care continuă de mai bine de 20 de ani cu operații de rinoplastie. e Unul dintre subiectele chirurgicale care îl interesează în mod deosebit sunt operațiile de rinoplastie etnică și de revizuire.

Merită să faceți rinoplastie în Turcia?

Pacienții afirmă adesea că, după rinoplastia etnică, au un aspect mai armonios și estetic al feței lor. Mulți pacienți afirmă că această intervenție chirurgicală în Turcia este o experiență foarte accesibilă și de succes.

Întrebări?

Vom fi recunoscători să vă răspundem la toate întrebările cu privire la întâlnirea prin videoconferință